Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plötsligt kommer den bara, som ett nersinglande löv ifrån himlen och omfamnar oss med sin värme.


Vingbeprydd lycka

Du tog mig med på ditt moln, himlen var rosaskimrande och jag som trott att hoppet var ute blev salig av lycka. Jag låg i min säng och drömde om dig, blickade upp emot stjärnor..och solnedgångar prydde mina väggar samt. rosor som aldrig någonsin.

Nu är det verklighet..du finns där för mig, jag finns här för dig. Vi finns här för varandra.

Hjärtat bultar fortare liksom efter ett gymnastikpass eller nervositet men inte av dessa skäl utan med anledning av min kärlek för dig.

Jag älskar dig min Chocos*




Fri vers av Sariz88
Läst 647 gånger
Publicerad 2008-01-31 12:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker trygghet..
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Sariz88
Sariz88