Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då saknaden känns så salig och lyckoklövret kommer intrippandes..


*Med öppna armar*

Vi stod där och väntade på Kastrups flygplats..sekunderna,minuterna gick och till slut hade en timme seglat iväg. Vi pratade, skrattade och försökte göra det bästa av magfjärilarna som i snabb takt förökade sig alltmedan tiden gick. Blicken höll vi stadigt på displayen med ankomst-tiderna samt.då bagagen var på plats. Då man nästan tappat hoppet om att de någonsin ska komma ut ifrån den magiska ankomsthallen kommer Han emot mig med ett stort leende. Jag blir omfamnad med all världens värme som han hämtat upp på alla sina remål och hela jag blir som en glädjebastu inombords.Snön yrde kylslaget utanför men vår kärlek tinade upp den ganska snabbt.

Sann lycka är att se någon som man älskar gå emot en efter en semester..Glädjen liksom dansar mellan en precis som eldflugor i nattens mörker.




Fri vers av Sariz88
Läst 651 gånger
Publicerad 2008-03-19 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sariz88
Sariz88