Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En spirande glädjestund är liksom solskenet efter oändligt mörker.


Hopp på jorden Hopp i mitt liv¨

Idag är jag glad.
Solen träffade mig i ögonen inte smärtsamt utan behagligt och varmt.
Glädjens ljus har förtöjt i min egen lilla hamn.
Jag känner ett stundande hopp ett hopp på jorden, ett hopp om livet, mänskligheten och mitt eget personliga liv. 3e gången gillt visade sig förmedla tur och jag som alltid trott att mitt turnummer varit 8 får kanske börja tänka om.

Nu idag äntligen av datumet 23 April 2008 har jag klarat mitt efterlängtade körkort och kan nu bege mitt ut i världen i jakt på nya spännande utmaningar. Det är förbi nu, tåget har passerat och jag grep snabbt om handtaget för att ta mig en liten tur. Jag åkte en bit till nästa kontinent, nu ska jag vidare.


Adios!




Övriga genrer av Sariz88
Läst 679 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-23 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sariz88
Sariz88