Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tröttheten kan infalla i stort sett när som helst men för min del oftast om morgonen.


..Rulla upp rulla ner

Likt en rullgardin rullas mina ögonlock upp för att inom kort rullas ner igen. Det är inte av någon annan anledning än trötthet. Vill krypa ner under ett varmt gosigt täcke, släcka ljuset och bara slumra om tills jag nästa gång vaknar självmant. Att vakna av väckarklockans långdragna, ilskna signal tror jag inte är någons innersta önskning. Hur gör man då för att lättare vakna? Man lägger sig i tid förstås, sover kanske med uppdragna persienner så att det utomboende ljuset kan titta in om morgonen..(Så gör jag aldrig själv)men tipset fungerar säkert. Att somna lycklig är nog en viktig del i spelet..lyckan går till viss del att påverka.

Sov sött!




Övriga genrer av Sariz88
Läst 602 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-11 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sariz88
Sariz88