Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad gör man då liksom allt man gör känns obeskrivligt fel, då ens handlingar kan få till följd att man sårar andra även om det långt ifrån är den huvudsakliga meningen.


^Ta min hand den är kall och behöver värme^

Är det bara jag på denna stora eller i sanningens namn ganska lilla planet som konstant tycks göra misstag? Är det inte för att jag säger någonting som kan tolkas illa av motparten eller gör någonting som jag i stundens hetta inte ser konsekvensen av förrän efteråt..Då allting är försent. Varför, varför, varför? Känner för att banka på mig själv, gråta göra allting bra igen..Men vad gör man då motparten inte tycks höra av sig, ska man då fortfarande skriva sina små \"förlåt\", \"ledsen\",\"vad knasigt det blev\"?Personen ifråga kanske känner sig kvävd då han eller hon överhopas av dessa meddelanden..

Detta liv, vilket mirakel..Men säg mig, kan man alltid styra sina handlingar?

*I do love you*




Fri vers av Sariz88
Läst 625 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-22 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sariz88
Sariz88