Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när du pratar om kärlek för vem är patetisk nu.


Mitt hjärta slår lite fortare nu och man kan nästan tro att det är vår.


Du har fått igång
Pirret i magen
Och rysningar
Längs min ryggrad

Du har fått igång
Glädjen
Leendet på mina läppar
Du har gett mig
Luften tillbaka

Jag kan andas och jag är så
Fruktansvärt rädd för
När tappar jag andan igen?

Och jag vet inte men
Vi kanske bara vill ha varandra
För att vi är ensamma
Ledsna
Och vilsna
Själar

Vi kanske har tappat bort oss själva
I höstmörkret
Bland bladen
Och jag undrar vad du tänker när du ser på mig


Och vi kanske inte ens
Vill ha varandra
Jag kanske bara tror
För mycket igen
Men det gör inget för
Du har gett mig hoppet
Tillbaka
Du har
Lärt mig känna nått annat än sorg

Du är lite yngre än mig
Och jag brukar bry mig om ålder
Du är så väldigt långt borta
Och jag brukar bry mig om avstånd
Men du har gett mig lusten tillbaka
Och så länge tanken på dig får det att
Krypa i min kropp
Så spelar ingenting annat nån roll




Övriga genrer av Estelle VIP
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-11-06 23:41



Bookmark and Share


  Lilla_Lala
Ah, förälskelse!!! Mycket bra och ärligt formulerat!
2006-11-07

    Morning Glory
Söt.
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Estelle
Estelle VIP