Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet flyr det förbi oss, är vi där?

Att se är att vara i livet

Och där kan vi uppleva
Vi är väsen som rör oss i cirklar kring eller i något som vi inte vet vad det är.

Livet bara flyger. Eller det kanske är vi som flyger. Vet vi.

Att uppleva ögonblicken- mötena som förändrar som gör att tiden står stilla
att luften vi andas känns så len när det dras ner i luftrören och fyller lungorna ....att vi glömmer att pressa ut den

När vi ser någon som fyller våra lungor med sådan luft
då kan vi flyga hur långt som helst
tiden står stilla- så är det.






Fri vers av M
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-11-08 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M