Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..hallå....

Kan ej längre fantisera om att ha sex med någon jag känner

kan ej längre fantisera om att ha sex med någon jag fantiserat ihop

så då återstår det bara att ha sex här, in reality

så...hallå
är där någon

                 fri-vill-ligg




Fri vers av Blodros
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-11-07 14:08



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Verkar som en bra början, att vara här o veta vad man vill. En skojig text med allvarligt budskap.
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros