Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa

I tid som är finns du

I tid som är finns jag

I tid som är möts vi båda

så jag bjuder upp på dans

vill du dansa.....

....med mig




Fri vers av Blodros
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-11-07 21:06



Bookmark and Share


  Nova-Liv
vi möts i dalen där vilda hjärtan bor
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros