Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solnedgångens sump.

Jag fann ödslighet i solnedgångens sump
Nattens märken är nu det enda som finns kvar
En ändlös sång finnes i detta elände
Medan jag står i min sorgdräkt
Alldeles ensam står jag kvar

Stjärnorna hånar mig denna natt
Bedrövelsens skratt påpekar mig
Framtida hopp som får en final
Tungt hjärta i alltför svag kropp
Funderingar utan någon chans för ett slut

Ödet som fann mig har nu försvunnit
Och lämnat rädlsa i min famn
Alla dessa känslor provocerar mig
Allt för att få spendera en natt med han

Ödslighet fanns i solnedgångens sump
För där fann man mig!




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-11-07 14:39



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
P.s
Mycket vacker bild, som går tillsammans med texten.
Väldigt härlig natur bild...
2006-11-07

  Micael Axelsson
Får känslan av en sorglig blues, med Solnedgångens skönhet som titel, givs den en helt annan mening för det som var så vackert blev speglat till något så gruvligt som sump... allt förlorat, för en natt.

Jo, visst känns det som om tolkningen, kan handla om ett misstag.

Mycket vackra, nedstämda formuleringar,
som ger udden till denna blues. Och rubriken är mycket bra.
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander