Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte vad som är värst, att brännas sönder av smärta eller att inte kunna känna glädje


Mitt obrytbara räcke

För ett tag sedan kände jag så mycket att jag blev bedövad av smärta
Men den smärtan har tagits över av ett avsvalkande täcke
Känner inte längre någonting, is täcker mitt hjärta
Håller i mig, har fått skydd, står bakom mitt obrytbara räcke




Fri vers av Deniiise
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-11-07 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deniiise
Deniiise