Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill bara

Vill bara, vill bara
Känna lite lycka
tillräckligt för att resa
mina svaga ben

vill bara, vill bara
andas samma luft som ni
känna värme så som ni gör
så jag slipper frysa
där jag står
naken i den kalla världen




Fri vers av Deniiise
Läst 370 gånger
Publicerad 2007-03-18 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deniiise
Deniiise