Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnen

Ljuset föll emot lagar just då
Där du råkade stå

Tyngdlagen gav sig
När du höll om mig

Och ljudet var endast melodiskt

Dofter som fanns
Ingen annanstans

Och jobbigt blev genast metodiskt


Men en skugga drog förbi
En sorgsen melodi
Och sinnen blev aldrig som detta

En konstgjord substans
Och dålig balans
De stegen blev aldrig mer lätta




Fri vers av Deniiise
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-29 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deniiise
Deniiise