Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla säg mig

Jag vill vara
vara så mycket mer
mer än du någonsin ser

Jag vill visa
visa vad jag har
men det liksom stannar kvar

Jag vill höra
snälla viska i mitt öra
vad ditt hjärta säger
som du isolerat så bra
snälla säg mig vad kärlek kan va




Fri vers av Deniiise
Läst 368 gånger
Publicerad 2007-03-16 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deniiise
Deniiise