Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lämnad.


och fågeln har flugit

Fri som en fågel
Följa med vinden
Driva längs strömmen
Lättsinnad som röken
Försvinna som spöken

Och fågeln har flugit
och vinden ven däri
du driver längs strömmen
när röken flög förbi
och ditt bagage
lämnade du här med mig
och trots DITT hjärtas frihet
Så bär JAG väskan som hela tiden påminner om dig




Fri vers av Deniiise
Läst 437 gånger
Publicerad 2007-04-02 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deniiise
Deniiise