Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eken

stormvindar blåser in
och alla träd faller
Alla träd utom ett
Den stora starka eken
Som redan från början
Lade sina rötter
Långt ner i marken
Bestämt
Alla andra träd
föll på eken
Som tappert bar de alla
Tills en dag då eken
föll för de andres tyngd.




Fri vers av Deniiise
Läst 440 gånger
Publicerad 2007-03-21 19:45



Bookmark and Share


  Freeman
Åhh.....vilket djup! Tack!
2007-03-23

  Neal
Skön liknelse !
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Deniiise
Deniiise