Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kärlek ser inte ut som alla andras, och min kärlek går inte efter boken, men jag är nöjd såhär, behöver dig baby<3


Need you

I min famn ligger du
Jag kysser ömt din hud
Känner du dig trygg nu?

Förstörda lilla du
Min stora starka man
Känner du min kärlek nu?

Jag skickar min kärlek
Genom min hud till din
Där du ligger så vek

Vad tänker du på?
Som får dina tårar att rinna
Jag har sett in i dina ögon då
Dom ser ut som du velat försvinna

Och jag vet att du har försökt
Men gud har hållit dig kvar
Du har efter lyckan sökt
Aldrig nöjt dig med det du har

Trots att det är du som ligger i famnen hos mig
Har du någonsin haft tanken att det faktiskt är jag som behöver dig?




Fri vers av Deniiise
Läst 446 gånger
Publicerad 2007-03-19 17:30



Bookmark and Share


  Freeman
Oj....den var otroligt fint skriven, ryser genom varje rad!
2007-03-23

  deepblacksoul
Å va jag tycker om den! Otroligt fin!
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Deniiise
Deniiise