Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankarna som for igenom mig när jag precis valt att gå vägen i mitt liv själv.


Saknar och önskar

Saknar livet
Saknar livet som jag tog förgivet
Saknar händer mot min höft
Saknar en famn som jag inte trodde jag behövt
Saknar en natt utan tårar
Saknar en tanke som inte själen fårar
Saknar ditt sätt att se på mig
Fattar du inte att jag saknar dig?

Önskar att allt kunde vara som förr
Önskar att det kunde vart enkelt att öppna min dörr
Önskar att jag inte var så svår
Önskar att det finns en dag då jag kärlek förstår
Önskar mig ett nytt sätt att se livet
Önskar att jag inte tog dig för givet
Önskar att jag sluppit såra dig
Fattar du inte att jag ångrar mig?




Fri vers av Deniiise
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-11-07 17:25



Bookmark and Share


  Freeman
Åhhh...du skriver precis det, som så många av oss har varit med om och tänkt och känt...men få verkligen skriver eller får ur sig...härlig att se, ont att läsa. --<-<<@
2006-12-13

  Lonley star
åh.. precis sån var jag:(
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Deniiise
Deniiise