Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
All denna ondska som finns omkring oss uti världen.


Vilken helvetisk värld vi lever i

Vi matas med denna ondska dag efter dag via Tv, radio och tidningar.

Den kryper allt närmare inpå oss i våra vardagsliv.
Den gör att vi till slut stänger av våra hjärnor, vi orkar bara inte mer.

Tror att vi människor blir likgiltiga till slut.
Vi går omkring och tänker, det här angår inte oss.
Men visst fan gör det det, vi skapar alla denna verklighet.

Nu handlar det om miljöförstöring, vår älskade moder jords undergång.
Är det konstigt att så många mår dåligt?
Det måste komma lite hopp till alla människor igen.

Själv ska jag krama om mina fyra barnbarn extra mycket framöver.
Det är dom som ska leva vidare här på jorden, jag vill att de ska orka.




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-11-07 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP