Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Leifssons bekymmer

Herr Leifsson filosoferar
funderar och tänker
om livet, om allt
som i, och utanför,
livet kan finnas


Herr Leifsson förnimmer
känner efter och klurar
om varför, om hur
allting, och mer,
ändå kan förklaras


Herr Leifsson han grunnar
sitter och undrar
om han, om någon
känner rätt, eller fel,
då han inom sig ler




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-11-07 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh