Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På dina vilkor

Jag är den bästa som finns
När allt går fel för dig
Men när allt blir bra igen
Vad händer då med mig?




Fri vers av Deniiise
Läst 214 gånger
Publicerad 2006-11-07 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deniiise
Deniiise