Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte bara den som blir dumpad som mår dåligt. Rafael, jag är ledsen <3


Inte bara du<33

Jag älskar med
Du är inte ensam om den känslan
Men förhållandet började gå ned
Allt med oss blev så fyllt av ängslan

Jag gråter precis som du
Det bränner inte bara bakom dina ögon
Och även fast tanken smärtar
Hoppas jag du hittar någon




Fri vers av Deniiise
Läst 241 gånger
Publicerad 2006-11-07 21:51



Bookmark and Share


  Pisces
så mycket medlidande.
super bra dikt.
2006-12-14

  Freeman
Vilket gott, fint hjärta du har...hoppas så att personen fick veta, fick läsa dina tankar. --<-<<@
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Deniiise
Deniiise