Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blisterpack..


Tack gode Gud för blister

det funkar som ett klister

när själ och hjärta brister..




Övriga genrer av Nillaa
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-11-08 09:36



Bookmark and Share


    Camillaa
oj, bra rimm! :)

/ C
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Nillaa
Nillaa