Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallgropar...

Det är regelverket som skapar oro och ångest.

När hela tillvaron verkar full av fallgropar
känns det hopplöst att söka den perfekta
världen.

men utan såren och skuggorna finns
ingen förutsättning för liv.




Fri vers av Nillaa
Läst 412 gånger
Publicerad 2006-11-01 10:49



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Nillaa!

Men vi skapar också regelverk för att kunna finna litet ordning där ute på minfältet. Men sista meningen är för mig helt sann också. En tankvärd och fin dikt. Hälsar Fredrik
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Nillaa
Nillaa