Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild

Ofta försöker jag glömma
att ditt ansikte tillhör
mig

Det inträffar nästan alltid
när jag glömt
att mitt ansikte tillhör
dig




Fri vers av Nillaa
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-10-16 14:25



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Ja, det enda ansikte man inte ser är ju sitt eget.
2006-12-06

  eatinginside
Snygg. Fick läsa den några gånger innan det gick in dock.
2006-10-16

  E-rik08
Man måste lära sig att leva med sig själv
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Nillaa
Nillaa