Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hit här under

Den som dras
mot sin vilja
till en plats
där inget kan leva
har redan förstått
det som andra
söker glömma bort

hit här under
dit fantasierna lurar
nedskrivna med kol
och gnuggade in
så djupt
det bara förmår

här bor inga kroppar
här flyger inga tankar

alla vingar är brutna
och ögon
likt glasbollar stela
och tomma




Fri vers av soulRebel_
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-11-08 15:31



Bookmark and Share


    Lo Z.
En genom fin dikt, sista versen var något särskilt.
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_