Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en känsla, en förlust

När tar det slut
det som en gång började så underbart
Du såg, du gav

du var hela tiden där

när jag behövde
dig- såg du


ja du var ju där med öppna ögon

när slutar det underbara, när slutar du att vara
med mig

att jag och du delar något...som är ditt och mitt

det som är VI

allt förändras
hela livet är i ständig förändring

den första tiden kommer alldrig tillbaka

jag sörjer innan det har tagit slut
så kanske det inte blir så tungt när dagen kommer

tvekan det finns en tvekan
den klär mitt inre i ett obehag jag vill vara utan

den håller mig tillbaka för det jag vill

var är du nu

om jag visste det, skulle det vara lättare då

skulle jag då ge dig fullt ut det jag vill ge dig

men inte riktigt vågar,

att låta någon bli vi med en själv är som att be om oro och rädsla- det kommer som ett brev på posten

jag är en dålig förlorare




Fri vers av M
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-11-08 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M