Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strömbrytare


ännu en gång ekar trampet och skratten
de lögner som spunnits får fäste i natten
likt ett sagonät tvinnat och spunnet av dårar
oss vilsna idioter som njuter av tårar

i detta narrspel kan man endast förlora
för dina tankar och drömmar är alltid för stora
men dansa, dansa, dansa du, dansa
skriar så skratten, slå till nu -chansa

ty det roar oss kungligt att se dig falla,
drunkna djupt i din egen svarta galla
hos oss finns ingen plats för drömmar och visioner
finna lyckan, jaga guld och andra missioner

de få ljus du tänder skall vi genast släcka
håna och häckla och allmänt befläcka
vi ska sjunga,vi ska dansa, vi ska spotta på din grav
och kikna av skratt när din värld gått i kvav


...och alla de sjärnor som tänts slocknade i ren frustration...




Fri vers av Emilie Holm
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-08 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilie Holm
Emilie Holm