Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnvalkyria


hon dansar på kvällen
gråter om natten
hon ylar mot fullmånen
gömmer sina drömmar
hon speglar sig i deras
anleten
skrattar när de slår henne
hon talar med molnen
glömmer deras svar
hon samlar sina tårar
i en liten ask
säger hon skall byta dem
mot stjärnorna

de säger att hon är galen
hon tror dem inte
vet bättre
hon lever

de kan inte se henne när hon blundar




Fri vers av Emilie Holm
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-16 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilie Holm
Emilie Holm