Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankeknäckare Nötväckare


tankarna lämnar avtryck
likt käglor av betong
och snart börjar
klotet rulla
gärna flera
i samma riktning
på något sätt skall det gå
att krossa skalet
det är inte den blottade insikten
som lockar
det är nöjet i att knäcka nöten
skalen kastas bort
utan närmare eftertanke
innehållet likaså

det är ju ändå bara
några ord
linjärt kopplade till varandra

alla kan väl lägga pussel

dina käglor blockerar vår väg

var är släggan?




Fri vers av Emilie Holm
Läst 526 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-16 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilie Holm
Emilie Holm