Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränt Kaffe



när världen går under
om tiotusen år
när världen går under
kommer jag sitta här
dricka bränt kaffe
och hylla
det som aldrig var
och det som aldrig
kommer att bli




Fri vers av Emilie Holm
Läst 423 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-16 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilie Holm
Emilie Holm