Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindelnät och Sälta


spindelnäten som klibbar vid huden
är inte hennes
beska droppar flyter trögt
andetaget fastnar
någonstans
mellan revben och skuldra
salta ord stryker tätt förbi
och inga svar ges




Fri vers av Emilie Holm
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-11-12 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilie Holm
Emilie Holm