Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Seriöst, hur gör man för att kursivera text??? Taggar??


Krossat Drömfilter


tid att
radera
reformera
och omstrukturera

jag slås sanslös
av kraften i de
informationsströmningar
som uppstår
efter att den vakuumbubbla
i vilken jag avskärmats
slutligen imploderat

ljuset filtreras
sålunda icke längre
genom drömmarna
och luften känns renare

jag plockar upp de
kringliggande spillror
som återstår av kupolen
och arkiverar dem
tillsammans med
gammalt resdamm
och förbrukad timglassand

jag har nu lärt mig
att man måste behärska
konsten att blunda
för att kunna se

jag går så iväg för att utforska
det oändliga spektrat
med nio prismor i min ficka
och en penna i min hand

linsen förkastas med ett leende




Fri vers av Emilie Holm
Läst 442 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-12 14:03



Bookmark and Share


    sara,
Jag gillade denna starkt, speciellt början ; ) Brabra
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Emilie Holm
Emilie Holm