Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sublimering



när trycket så har lättat
knakar fogarna
det brister och glider isär

lösgörandes det fördolda

en oförutsedd kemisk reaktion
där molekylernas omedvetenhet
leder till existensiell ambivalens

ljuset blåses ut
buteljer krossas
tillvaron upplöses


artificiell frihet




Fri vers av Emilie Holm
Läst 414 gånger
Publicerad 2007-04-16 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilie Holm
Emilie Holm