Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där mitt hjärta bor

 

Och i dalen där vilda hjärtan bor

finner jag mig själv

där kan jag vara den vilda...




Fri vers av Blodros
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-08 20:43



Bookmark and Share


  EmiRa
...vild och vacker...
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros