Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lördagar i en småstad. Sartre. Frank Miller. bacardi apple. trasiga trosor. panoramafönster. och RHCP självklart.


porrfilmsrött hår

det är den första madrassen
vi delar som inte är solkig men
så finns där en bar som är
för stor att kallas barskåp också
vi ser Sin city och du har tolv
missade samtal som du inte bryr
dig om när dina händer spelar
piano innanför mina trosor
men
som vanligt så ljusnar det till sist
och du knappar någon annanstans
slänger nonchalant täcket över mig innan du går

cyniker söker sitt Äckel
när det brinner i innerstaden
och jag undrar
när det inte räcker
med att jag har porrfilmsrött hår
längre




Fri vers av Kittie
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-11-08 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kittie