Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade en dröm den var så fin samtidigt så stark. Skrev den 3 mars 2005.


Ängeln med glasvingarna

En liten ängel kom en natt och plötsligt på min sängkant satt.

Hon hade vingar utav glas jag var så rädd de skulle gå i krasch.

En fråga jag fick den löd så här; varför så ensam och ledsen du är?

Jag svarade att jag det ej vet; kanske var jag ej ämnad att bo på denna planet.

Men ängeln log och sa; så är det ej, du har så många som älskar dej.

Så nynnade ängeln på en sång så mjukt och rart.
Jag somnade så underbart.




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-08 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP