Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... släpp aldrig iväg stjärnans glöd


Girighetens död

Ett öga utifrån stjärnan som snart slocknar
Skvallrar för mig nu inatt
Om ännu en flicka som förgås av girighet
\"om du ger ditt liv för mig, så...\"
Stjärnans skimmer sögs iväg ner mot jorden
Den plats där ingenting återfås
Inget liv ville offras inatt utan egen vinning
stjärnans skimmer som stannat upp
Suckade innan färden därifrån bar av
och i mörkret som uppstod upptäckte jag ingenstansland




Fri vers av Deniiise
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-11-08 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deniiise
Deniiise