Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedomkull


i jord, i mull
du vila
nedomkull
där skumma skuggor kila

bland gravstensjättars tysta kliv
nu stormhavsminnen ila
där tårpilsroten söker liv
och maskmun jordmån sila

för din tankes sköra längtans skull
att mellan rus och jakter pila
helgdagslek så tog sin tull
och hårt föll då din bila




Fri vers av Emilie Holm
Läst 370 gånger
Publicerad 2006-11-08 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilie Holm
Emilie Holm