Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur slutar sagorna egentligen?


habla con ella.

det är under dina ögon jag vill försvinna.
in i dig och ut i din kropp.

trodde vi hade släckt elden med våra tårar,
men jag hade fel.

du sväljer våran hemlighet i tystnad.
du låter inte ens ljuset störa dig.

jag släpper dig,
om du lovar att komma tillbaka.

till samma tid.
men till ett annat nu.

jag stannar här för en timma,
för att sen åter försvinna in under dina ögon.




Fri vers av scandal
Läst 453 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-09 01:37



Bookmark and Share


  Drömkram
maravilloso son tus palabras entran mi corazon, 2006 !? , que pena que no te he encontrado antes,Abrazo fuerte !
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

scandal
scandal