Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När värmen kommer från själen...


Jag är varm


Det är varmt

Överallt är det varmt
Varmt i luften… varmt i kroppen

Dina ögon…
varm i hjärtat

Du rör mig med din värme.

Jag vill bara falla in i din närvaro och vara varm i din kärlek

Källan du andas viskar skönhet mot min hals
Jag blir varmare djupt in i själen

Skönheten i ditt hjärta kittlar mot min hud

Om jag bara vilar i dina ögon…
vill allt vår kärlek

Det är vackert!

Jag är varm.




Fri vers av Luminus
Läst 735 gånger
Publicerad 2006-11-09 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luminus
Luminus