Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag böjer mitt hjärta för dig.


Tack


Vinden dansar mina höfter

Jorden smeker min livmoders dolda tyngd och jag ger mig naken in i din böljande älskog.

Faller…
Faller in i dig och låter din njutning leva min kropp… andas mina lungor… rinna mina ådror... skölja mitt liv och viska jaa genom tiden jag fyller.

Hur många andetag är det djupaste Tack?
Jag skall andas dem alla och lika många till.

Hur många steg är den heligaste bön?
Jag skall vandra dem alla och lika många till.

Hur många tårar är ett verkligt ”ge upp”?
Jag skall gråta dem alla och lika många till.

I tacksamhet andas jag dig.

Som en livsbön vandrar jag din väg och överlämnar mig i tårar av glädje.

Tagen av dig älskar jag i nåden av din njutning.

Faller… faller djupare in i dig och blir ditt skratt.

Allt är du...

TACK!




Fri vers av Luminus
Läst 1346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-09 12:58



Bookmark and Share


  Arowana
Den här texten är verkligen vacker. Just användandet av orden i böjd form som handlingar samtidigt som du berättar om känslornas spel, är mycket bra. Det där har faktiskt jag också använt. Det lockar.
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Luminus
Luminus