Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kompletterande mys och akting inför att få vara den som lyssnar

Tjejer och killar vem är mest komplex? Komplettera oss om det går.

Jag bara undrar

ibland blir ens vara mycket konstigt

det som är en del av vardagen (mys i sängen tex) blir till någon delad tvåsamhet

bara så där

Där 90-sängen från att ha varit lagom till oss båda,
fullt tillräcklig för våra två kroppar-
känns som hur stor som helst

men där nu någonting händer

I sängen ligger man som en sill

och vet inte alls hur den kunde upplevas som perfekt för oss två


-Ok där låg man då och tyckte att världen är nog rätt bra ändå...

Då händer det

den manliga hjärnan går in i sig själv

och kvar ligger man i sitt mys

men han försvann!

Tiden går det gör den alltid......

Här någonstans rör sig hans läppar
det blir ett samtal som faktiskt gör att sängen börjar kännas som att den passar ändamålet..lite bättre igen

ja det blir bättre, vi kompletterar varandra











och mitt i allt detta växer en ödmjukhet fram inför det som berättas-

bara för mig.


























Fri vers av M
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-11-09 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M