Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Steve Landos dikt ”Iriskt tidelag, en myt i tiden”. Och tack gode gud(?) för att det finns så berikande poeter här! Alltså: inte tidelag men lag mot tid (som gör känslor).


Tackkort

Tack för senast.

för nack-
krampen,

muskel-
värken
och

bitmärket i örat.

För mutt-
träningen
(den gjorde mig gott)
och

de små ynglen du lämnade kvar.

Tack för senast –
även om din stake inte var
”sju nävar lång
med tummen då utsträckt”.

Jag gillar det ändå inte
the stallion way
Jag gillar det bättre
the loving way.







Fri vers av Poetnissa
Läst 559 gånger
Publicerad 2006-11-09 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetnissa
Poetnissa