Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var jag som var Solöga




- det var jag som var Solöga
säger hon plötsligt

hon har varit tyst många dagar nu
och jag stannar häpen

Solöga
det hade jag glömt

ja faktiskt
om det inte varit så
hade inte jag levt idag

tanken är skarp som nattfrost

det är oerhört svårt för dem
som aldrig varit någons Solöga
att leva




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 841 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-10 00:17



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Vilken härlig dikt

skarp som nattfrost
den strofen biter sig fast
2008-04-25

  Mikael Lövkvist
Strålande, naturlig, och självklar poesi!
2006-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger