Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rythmen

 

 

Lyssnar på Tom waits nightshawks at the diner.

Längtar till barerna pulserande liv.

Kvinnorna dessa sensuella kvinnor, kom hit.

Jag vill dansa under fullmånen, yla till natten.

Rythmen älskling måste hitta den igen ! 




Fri vers av Neal
Läst 214 gånger
Publicerad 2006-11-10 11:40



Bookmark and Share


  Mike
Vi skulle nog alla må bra av lite Tom Waits! åker in i skivspelaren nu direkt! Tack för läsningen.
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal