Ja, det handlar om dig. Och om mig. Vi är många." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, det handlar om dig. Och om mig. Vi är många.


Kom närmare

 

Du. Ja, just du
Jag menar dig
du som står en bit ifrån
Betraktar, betänker

Tiden är inte evig
Kom närmare då
Det är bråttom. Nu
Gör närheten ont?
Det gör den. Ibland

Kom närmare ändå

Därborta där du är
har du blodet under kontroll
och ensamheten i din hand
Du kanske är rädd?
Det gör ingenting
Jag är också rädd
Vi är många som är det
men vi säger ingenting
Avstånd skapar tystnad

Visa mig din skörhet
så ska jag visa dig min

Bär du ett öken av styrka,
av ödslighet inom dig?
Man måste vara mycket stark
för att överleva i ett öken
Och misstänksam,

Jag tror att du är mycket stark
och i din styrka, svag



Kom närmare
Tiden är inte evig

 

 

 

~ ~ ~




Fri vers av sistermoon
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-11-10 20:34



Bookmark and Share


    eva m h
Ja den handlar om mig!
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

sistermoon
sistermoon