Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min vän...


Arrogant Kärlek


jag älskar sättet
hon binder fast
sina gärningar
vid mina ord
som vore vi likar

jag älskar sättet
hennes tankar
i det fria
förvandlas till rimfrost
med min medverkan

jag älskar sättet
hennes ögon glöder
när hon känner
att isen är tunn
och att jag inte dömer

jag älskar sättet
våra liv
infiltrerar varandra
slumpmässigt
och omdömeslöst

jag älskar sättet
vi ser varandras demoner
och de alltid är en naturlig del
aldrig ovälkomna
ens i mörkret

jag älskar sättet
vi blandar våra tårar
i saknads röra
över bittert förflutet
det är ju \"vi\"

jag älskar sättet
vi egoistiskt älskar
varandra

arrogant innerlig kärlek




Fri vers av Emilie Holm
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-10 21:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Briljant formulerat!!!
2014-06-01

  Jewel_x
Väldigt fin kärleksförklaring ... eller vänskapsförklaring. Flyter på jättebra och orden stannar kvar i tankarna .. länge.
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Emilie Holm
Emilie Holm