Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omformatering


ur mitt förflutna
samlar jag
stickor, spån och skärvor
med tanken
att med dessa skapa något
något nytt
något vackert

allt som behövs
är bara en portion mod,
lite vilja
och en hel del klister

så enkelt


förbered bårar och bandage




Fri vers av Emilie Holm
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-11-10 21:26



Bookmark and Share


  almqvizt
Så sant......gillar din målande bild...den berör.den känna o man förstår....bravvvvooooo
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Emilie Holm
Emilie Holm