Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katalogiserade Tankar


jag skulle lägga ut
ett finmaskigt nät
och i det fånga mina tankar
dissekera dem
studera dem noggrant
för att sedan varsamt
fästa dem på små nålar
sorterade i bokstavsordning
jag skulle lyssna
på deras undrande surrande
sortera bort tomma skal
de allra vackraste tankarna
skulle jag försiktigt
gömma under din kudde
så du skulle ha något
att lyssna på
sömnlösa nätter




Fri vers av Emilie Holm
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-11-10 22:05



Bookmark and Share


  aPorcupine
"så du skulle ha något
att lyssna på
sömnlösa nätter"

Perfekt!
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Emilie Holm
Emilie Holm